Illustration Enterprise Man

Våra experter är välkända för sin kompetens och kunskap. Vi levererar professionella tjänster och agila processer för Atlassians produkter. 

Atlassian expertis

Vi har varit experter på Atlassians produkter i över ett årtionde. Vi kan allt om produkter som JIRA, Confluence, Bitbucket och Bamboo. Vi har framgångsrikt implementerat dessa i flera hundra olika organisationer. Inte nog med att vi behärskar den tekniska sidan av produkterna, vi håller dessutom i kurser och utbildningar och lär ut våra kunskaper så att våra kunder får ut mesta möjliga utav sin produkt.

Agila processer

Vi hjälper organisationer att bli mer agila och framgångsrika. Vi vägleder stora företag inom agil skalbarhet, att omdefiniera affärsprocesser och uppnå större effektivitet. Vi hjälper också mindre bolag med bästa möjliga agila praxis och vi tillhandahåller den tekniska plattformen främst baserat på de prisbelönta produkterna från Atlassian. 

Integrationer & konfigureringar

Produkterna från Atlassian är fantastiska som en fristående plattform, men de blir ännu mer kraftfulla när de integreras med andra viktiga system som du är beroende av. Vi har integrerat Atlassian-plattformen med affärskritiska system inom mjukvaruutveckling, HR, försäljning, marknadsföring, finans och flera andra delar av organisationer.

 

Atlassian Platinum Solution Partner Enterprise

Vi är Atlassian-partners på den absolut högsta nivån. Som Platinum Solution Partners är vi det företag som erbjuder alla Atlassians olika lösningar till organisationer.

Tjänster vi erbjuder

Lean & Agil coaching SAFe applicering och coaching Atlassian applicering och coaching
Atlassian optimering Atlassian integrationer Atlassian Data Center utplacering
Atlassian migreringar & uppgraderingar Atlassian utveckling (appar) Atlassian support

Vi vet hur man tar fram potentialen i varje team med hjälp av produkterna från Atlassian, det är därför du ska välja oss som en av era experter!

Som bevis på vår gedigna kunskap har vi blivit tilldelade "Partner of the Year" inom både "Technical Excellence" och "Thought Leadership". 

Atlassian Awards Partner of the Year

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa er nå era mål.

Kontakta oss Kontakta oss Kontakta oss
×

Skicka oss ett meddelande.
Vi svarar så snart vi kan!