upgrades

Genom applikationshantering erbjuder vi lösningen för kunder som vill ha koll på sina appar på plats. Det erfodras mångårig erfarenhet för att fullt ut behärska Atlassians produktutbud. Det tar mycket tid att underhålla samt att kontinuerligt optimera alla aspekter av applikationsmiljön.

Låt Riada ta hand om allt så kan Ni fokusera på att utveckla bra lösningar för ert företag!

Allt inkluderat

Vi hanterar och underhåller hela applikationspaketet åt er - på era servrar. Ni kan sluta oroa er för uppgraderingar, nedtid, övervakning och support. Vi kan också integrera Atlassian-sviten med andra applikationer i er infrastruktur.

monitor

Uppgraderingar
Vi uppgraderar era applikationer på begäran eller minst en gång om året för att hålla era appar uppdaterade. Vi optimerar också miljön baserat på er användarprofil; vi lägger till diskutrymme, CPU och RAM vid behov.

Övervakning och alarm
Vi kan ställa in dygnet runt övervakning av era applikationer. Om servrarna inte har internetuppkoppling, arbetar vi tillsammans med er organisation för att ställa in lämplig övervakning av alla applikationer.

Upptid i världsklass
Vi arbetar hårt för att säkerställa att era applikationer alltid är säkra och tillgängliga. Vi garanterar 99,9% upptid för de applikationer som finns hos er!

POPULÄRA FUNKTIONER
 Uppgraderingar     24/7 Övervakning    Förstklassig Upptid  

Upp till 24/7 Support
Våra tekniker arbetar dygnet runt för att fullt ut behålla, hantera och stödja alla aspekter av er applikationsmiljö.

Ingen beroendeeffekt
Vi vet att ni kommer att vara nöjda med vår applikationshantering dock erbjuder vi en 30-dagars uppsägningstid för våra kunder.

Ytterligare tjänster
Vi vet att ni vill ha experter som hjälper er att utveckla eller optimera er utvecklingsprocess eller utveckla anpassade appar till Atlassians produkter. Ni kan alltid få hjälp av våra konsulter som applikationshanteringskund. 

 

POPULÄRA FUNKTIONER
 24/7 Support    Ingen beorendeeffekt    Ytterligare tjänster  

24hours

Få trygghet idag och börja fokusera på er kärnverksamhet!

Kontakta oss Kontakta oss Kontakta oss
×

Skicka oss en rad.
Vi svarar så snart vi kan!