Events | 1 MIN READ

Varför du inte ska missa Riada Enterprise Days 2017

Möt över 200 Atlassian-entusiaster, kunder, add-on tillverkare, leverantörer och andra i ekosystemet runt Atlassian.

Även om du redan använder en eller flera av Atlassians produkter idag, eller om du är nyfiken på att veta mer om vad produkterna kan användas till, så är detta event avsett för dig. Besök eventsidan för att registrera dig, läsa mer om sessionerna, eller spana in vilka talare, företag och sponsorer som kommer att vara på plats.

Här följer 3 starka anledningar till varför du inte får missa Enterprise Days 2017:

1. Boosta din kunskap

Du kommer garanterat att lära dig något nytt av de 20+ sessioner som erbjuds. Massor av kundcase och produktdemos ger dig möjlighet att titta djupare på produkter du inte använder i dagsläget. Du kommer även att lära dig om alla nyheter som lanserades i San José under Atlassian Summit några veckor tidigare.

2. Bygg ditt nätverk

Enterprise Day är det perfekta tillfället att vidga ditt nätverk bland likasinnade. Du kommer att träffa personer från hela Skandinavien och andra länder som dagligen arbetar med att lösa problem med Atlassians verktyg och de add-ons som förstärker verktygen. Möt andra kunder, leverantörer och specialister. Diskutera och dela med dig av dina erfarenheter!

3. Bli inspirerad och ha kul

En väldigt stor del av våra tidigare besökare rapporterar att de lämnar Enterprise Days fulla av inspiration. Nya ideér, lösningar och infallsvinklar flödar under hela dagen och kvällen. Har du varit med förut vet du också att vi ha kul tillsammans under kvällens festligheter.

 

Vi ses på Enterprise Days 2017!

Originally published Aug 30, 2017 7:01:19 AM

Topics: Events