Events | 1 MIN READ

Varför du inte får missa Atlassian Enterprise Day 2016

 

I år genomför vi för tredje gången vår årliga Atlassian Enterprise Day i Stockholm 9-november, det största Atlassian eventet i Skandinavien. Möt över 150 Atlassian entusiaster, add-on tillverkare, kunder, leverantörer och andra i ekosystemet runt Atlassian.

Även om du använder en eller flera av Atlassians produkter idag, eller om du är nyfiken på att veta mer om vad produkterna kan användas till, så är detta event avsett för dig. Besök eventsidan för att registrera dig, läsa mer om sessionerna, eller spana in vilka talare, företag och sponsorer som kommer att vara på plats.

ed16-mailchimp

Här följer 3 anledningar till varför du inte får missa detta event:

1. Boosta din kunskap

Du kommer garanterat att lära dig något nytt av de 15+ sessioner som erbjuds. Massor av produktdemos ger dig möjlighet att titta djupare på produkter du inte använder i dagsläget. Du kommer att lära dig om alla nyheter som lanserades i San José under Atlassian Summit några veckor tidigare.

2. Bygg ditt nätverk

Enterprise Day är det perfekta tillfället att vidga ditt nätverk bland likasinnade. Du kommer att träffa personer från hela Sverige och andra länder som dagligen arbetar med att lösa problem med Atlassians verktyg och de add-ons som förstärker verktygen. Möt andra kunder, leverantörer och specialister. Diskutera och dela med dig av dina erfarenheter.

3. Bli inspirerad och ha kul

De allra flesta av våra tidigare besökare rapporterar att de lämnar Enterprise Day fulla av inspiration. Nya ideér, lösningar och infallsvinklar flödar under hela dagen och kvällen. Har du varit med förut vet du också att vi ha kul tillsammans under kvällens festligheter.

 

Kolla in denna video från förra årets Enterprise Day

https://www.youtube.com/watch?v=9ZFumuBkxDs

Originally published Aug 11, 2016 5:11:10 AM

Topics: Events