Consulting | Company | 2 MIN READ

Ny logga, adress och hemsida

Så var det äntligen höst igen efter en fantastisk sommar!

Trots en intensiv vår med massor av spännande kundprojekt har vi inte legat på latsidan i sommar.

Det händer massor på Riada!

Vi har valt att fräscha upp vår logga och den nya är mer modern och kraftull, precis som vårt företag. Vi gillar polygoner och valet av nanogonen gör oss unika. Just nanogonen kommer Ni att se mer av när Ni kommer i kontakt med oss. Vi har också brandat om våra produkter med nya fräscha logotyper.

Riada Logo

Under sommaren har vi också flyttat från lokalerna på Engelbrektsgatan och "bosatt" oss vid Odenplan på Norrtullsgatan 6. Vi letade en bra stund efter nya lokaler och till slut hittade vi ett ställe som både ligger bra till, har oändliga konferens och utbildningslokaler samt två! takterasser där vi kan ha våra AW's och festligheter.

Har du vägarna förbi Odenplan så är du alltid välkommen upp till oss på en kopp kaffe så kan vi berätta mer om vad vi gör och vad vi kan göra för Er organisation.

Inte nog med förändringarna ovan, vi har också lanserat vår nya hemsida som är ett verkligt lyft från den förra. Välkommen hit förresten, hoppas du gillar den. Viktigast i arbetet med den nya hemsidan har varit användbarhet och navigering då vi tyckte att den förra var föråldrad och svårnavigerad. Vi har lyft fram de tre verksamhetsområden vi arbetar med: Konsulting, Atlassian och Produktutveckling.

När vi skulle välja vilket verktyg vi skulle bygga den i så var valet ganska enkelt. Vi arbetar ju dagligen med Atlassian Confluence så varför inte visa upp för världen vad vi kan göra i det verktyget? Sagt och gjort - siten är byggd i Confluence och Scroll Viewport.

En av grabbarna som var med i framtagandet har sin bakgrund som utvecklare i Wordpress och hade aldrig sett Confluence innan detta projekt, hans reflektion är ganska talande:

"Confluence var verkligen en positiv överraskning för mig som webbutvecklare, i kombination med Scroll Viewport är möjligheterna oändliga. Tack vare Confluence sätt att erbjuda customiserade makron kunde vi bygga en robust site som är enkel att administrera utan att göra avkall på kreativitet och de mer komplexa sekvenserna i lösningen. Scroll Viewport suddar ut gränserna för vad som är möjligt att åstadkomma i verktyget..."

Vill du att vi skall hjälpa Er bygga ert nya intranät i Confluence eller något annat? Hör då av Er till oss så kör vi igång!

Nu ser vi fram emot en superhöst med massor av spännande projekt! Om några veckor sticker vi till Atlassian Summit i San José och lanserar vår bästa produkt någonsin, mer om det i ett blogginlägg inom några dagar.

Originally published Aug 19, 2014 11:23:44 AM