Consulting | Company | 2 MIN READ

Kan hockeyspelare bli bra på fotboll?

Kan en duktig hockeyspelare bli en ännu bättre fotbollsspelare?

Jag har sysslat med sport hela min uppväxt, från 5 års ålder var det fotboll och hockey som gällde och många andra sporter har det också blivit genom åren. Jag var nog hyfsat duktig i både fotboll och hockey upp till 12-års åldern, men sen blev det fotboll för hela slanten. Varför vet jag inte riktigt, kanske för att jag var snäppet vassare på att hantera en rund boll än en platt puck.

I våra yrkesliv hittar vi så småningom en roll eller ett område som vi väljer att fokusera på. Åren går och vi blir av naturliga skäl allt duktigare på det vi gör hela dagarna. Men spelar vi verkligen rätt sport?

På RIADA spelar vi "Atlassian sporten". En sport med hisnande tempo, rättvisa och öppna spelregler, passionerade medspelare, glada domare och överlyckliga åskådare som får enormt högt värde för biljettpriset.

Applikationer från Atlassian såsom JIRA, ConfluenceHipChat, JIRA ServiceDesk och JIRA Portfolio växer lavinartat på den Nordiska marknaden och vi hjälper de flesta av Sveriges största organisationer att bli effektivare i sitt dagliga arbete med dessa applikationer och kringliggande processer.

Vi har i 10 år levererat massor av projekt till våra kunder, ofta i rollen som "applikationsexpert" (Atlassian Expert). En applikationsexpert i detta avseende är en person som på djupet bemästrar en eller flera applikationer. Och inte nog med det, personen vet också hur applikationen skall användas på rätt sätt och vilket kundvärde man kan åstadkomma om den används rätt och skräddarsys för ändamålet.

Våra medarbetare är de vassaste spelarna i "Atlassian sporten" som finns att uppbringa på den Nordiska marknaden. Vi befinner oss i stark expansion och behöver fler spelare till vårt lag.

Så nu söker vi fler hockeyspelare till vårt fotbollslag!

Du kanske idag spelar i sporter som ServiceNow, JIVE, IBM Rational, Sharepoint, CA, BMC Remedy, AccuRev, Rally, HP ALM, VersionOne eller någon annan närliggande sport?

Då är det dags att byta till den mest populära och heta sporten av alla, nämligen Atlassian!

Oroa dig inte, vi vet att du redan har det mesta som krävs. Du har redan erfarenhet av spelplanen och reglerna, du kan dribbla och göra mål samtidigt som du är skicklig på hantera bollen (oavsett vilket format den i dagsläget har).

Vi kommer att lära dig detaljerna i den nya sporten så att du blir en starkare spelare än vad du någonsin varit och du kommer ha fantastiskt roligt på vägen tillsammans med dina nya lagkamrater! Vi lovar att du inte kommer att sitta en enda minut på avbytarbänken.

Förbered dig på spel i den högsta ligan - nu blir det åka av!

Game on!

Läs mer här

Originally published Aug 19, 2015 6:54:52 PM