Events | 1 MIN READ

Fullt ös på utbildningsfronten

 

Plötsligt händer det! Trycket på utbildningar har aldrig varit som nu. Under våren har vi varit i Norge, Malta, Finland och givetvis även på hemmaplan (Stockholm och Göteborg). Främst är det JIRA och JIRA Agile men även Confluence har vi fått sprida kunskap om.

Vi har även byggt om flera av våra kurser och testat dessa hos kunder. Därför har vi nu exempelvis kursen JIRA and JIRA Agile Essentials då de allra flesta vill ha en kombination, eftersom det är så man använder systemet. Vi bygger våra utbildningar med mycket övningar eftersom vi tror på att få testa själv.

Informator

I april tecknade vi avtal med Informator och har hunnit testa ett tillfälle där. Här hittar du höstens datum hos Informator (vi kör i både Göteborg och Stockholm).

Vill du hellre att vi kör hos er?

Det gör vi gärna! Vi anpassar även materialet om det behövs, och kör i mer workshopform om det passar er bättre. Men se till att höra av dig snart för det börjar bli ganska fullt i vår utbildningskalender.

Kontakt

Givetvis använder vi JIRA Service Desk i vår kontakt med kunder. Kontakta oss! Du kan även mejla men du kommer landa i vår servicedesk.

Sagt om våra utbildningar

En genomgång av Jira av en kunnig lärare gör det mycket enklare att förstå vad allt betyder och vad man ska tänka på.

Prepare yourself with a good night's sleep.

I recommend this course highly, it helped me control the workflow of our support.

Highly recommended to everyone interested in using Confluence.

I am recommending this training. I liked also the exercises. The tempo was good and the trainer took time for questions.

Originally published Jun 26, 2015 3:18:56 AM

Topics: Events