Consulting | Events | 1 MIN READ

Fullt hus förra veckan

Förra veckan hade vi huset fullt några dagar. En av våra kunder ville ha lite skräddarsydda utbildningar. De flög in ett gäng användare från London och övriga kom från deras kontor i Stockholm.

Vi inledde på tisdagen med en halvdag i deras lokaler där vi fokuserade på Confluence, JIRA Service Desk, och kopplingen mellan JIRA och Confluence.

Onsdagen spenderade vi på vårt kontor med kursen Mastering JIRA Administration och jag tror att det var många som fick insikter i hur flexibelt JIRA är, men också i hur komplex konfigurationen kan bli. "Man kan ju spendera hela dagar med att konfigurera JIRA så det gör precis som man vill!" var det en deltagare som sa lyckligt.

I torsdags avslutade vi med en heldag med Insight (vår egen asset management add-on) Dels kursen Mastering Insight for JIRA men även egna frågeställningar inblandat i det hela. Även här var det många som blev positivt överraskade av flexibiliteten i produkten och man riktigt såg hur hjärnorna gick igång på att fundera över de många sätt Insight kan bringa värde i en stor organisation.

Vill du ha vår hjälp med utbildning? Hör av dig!

Originally published Sep 7, 2015 2:06:45 AM

Topics: Consulting Events